Emblas konsertkalender


Barnesangskatten - Kulturhuset i Nærøy 1-Sep-2018

Billetter: 100,- (barn), 150,- (voksen), rabatt for familiebilletter

Damekoret EMBLA har gravd i skattekista med det rikholdige utvalget av gode, gamle barnesanger, og tar i bruk vår vesle sal "Kolvereidvågen" for en herlig barne- og familiekonsert.

NB: Denne blir nok utsolgt, billetter er i salg nå!

Du kan denne lørdagen høre Embla leke seg med klang, rytmer og harmonier gjennom sanger som Se, min kjole, Bæ, bæ lille lam, Nei, nei gutt! og Fola, fola blakken – alt med sin vakre klang og velkjente formidlingsevne.

Damekoret Embla fra Trondheim har gjennom snart 25 år gjort seg kjent i hele Europa med sin rene, homogene klang og overtonerike lydbilde. Norsk folkemusikk, velkjente klassikere og ny musikk skrevet til koret står ofte øverst på konsert- og konkurranseprogrammet, men denne gangen er det de gamle barnesangene våre i eldre og nyere arrangementer. En liknende forestilling ble fremført under Olavsfestdagene i fjor, under navnet til NRK sin store barne-TV-satsing Sangfoni, og billettene ble revet bort i løpet av få dager.

Korets faste dirigent er Norunn Illevold Giske, hele Norges ”Grand Old Lady” innenfor korsang. En energibunt med kunstnerisk formidlingsglede og glimt i øyet!

Dette er en barne- og familiekonsert og passer derfor til alle aldre.


Septemberklanger 1-Sep-2018

Samarbeidskonsert med Mixdur

Billetter: 150,-

Embla drar på turné til Ytre Namdal! Den 1. september kl 17 arrangerer Embla, sammen med blandakoret Mixdur, konsert i Kolvereid kirke.

Under denne kirkekonserten vil Embla fremføre et utvalg fra sitt rikholdige sakrale reportuar.
Korets faste dirigent er Norunn Illevold Giske.

Mixdur er et blandakor fra Kolvereid bestående av rundt 35 sangere. Repertoar favner over en rekke sjangere, og Mixdur de siste årene jobbet mye med årlige prosjekter knyttet til ulike tema.
Mixdur dirigeres av Sølvi Vik Brækkan, og på konserten har de med Dan Ramstad på tangenter.

Billettpris: 150,- Billettsalg i døra.

Velkommen til septemberklanger i Kolvereid kirke!